Előfizetői tartalom

Koronavírus: közel kétmilliárd dollár értékben szállíthat vakcinát az Egyesült Államoknak a Pfizer

Portfolio
Szerdán az amerikai kormányzat bejelentette, hogy 1,95 milliárd dollárt fizet a Pfizernek, hogy a vállalat 100 millió dózist állítson elő és szállítson le a potenciális koronavírus-vakcinájából, amennyiben a társaság és a német biotechnológiai cég, a BioNTech által közösen fejlesztett vakcina-jelölt biztonságosnak és hatékonynak bizonyul az emberek esetében.

Az Egyesült Államok 1,95 milliárd dollárt fizet a Pfizernek, hogy a társaság 100 millió dózist állítson elő és szállítson le a potenciális koronavírus-vakcinájából, amennyiben az biztonságosnak és hatékonynak bizonyul az emberek esetében, jelentette be szerdán az amerikai kormányzat. A megállapodás értelmében az amerikai egészségügyi tárca további 500 millió dózisnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés