Előfizetői tartalom

Állami ingyenmilliók új autóra: ez a legfontosabb táblázat

Új szakaszba lépett a júniusban egyetlen nap alatt elfogyott elektromos autóvásárlást támogató program. A pozitív elbírálásban részesült pályázók a hírek szerint kézhez kapták a támogatói okiratukat, vagyis mostantól 90 nap áll a rendelkezésükre kiválasztani a számukra megfelelő (és ezalatt az idő alatt még rendelhető) autót. Ilyenkor a vevők rengeteg szempontot mérlegelnek, mi megmutatjuk a szerintünk legfontosabb szempontot.

Óriási népszerűségnek örvendett az új elektromos autó vásárlását támogató program, melynek keretében a 11 millió forint alatti villanyautók vásárlásakor 2,5 millió forintos támogatást kaptak a vevők. A keret egy nap alatt elfogyott, bővítésről egyelőre még nincs szó. A több ezer pályázó programja július közepe óta már új szakaszba lépett, a hírek szerint ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés