Előfizetői tartalom

Koronavírus: Európa sikeres, Latin-Amerika és India küzd a fertőzéssel

Portfolio
Több nagy gócpontban fékeződni látszik a koronavírus járvány, India helyzete látszik most a legsúlyosabbnak. Az európai országokban is fel-fellobban a járvány, de úgy tűnik, egyelőre a szelektív intézkedések hatásosan fékezik a terjedést. Kedd reggelre meghaladta a 18,28 milliót a koronavírus-fertőzések száma a világban, a Johns Hopkins Egyetem friss adatai szerint, a világ országai 693 ezer halálesetet mellett 10,913 millió gyógyultat tartanak számon.

2020. augusztus 04. 20:38 Megosztás A bankkártyák nem hazudnak: kiderült, mire költenek most kevesebbet az amerikaiak Közel 10%-kal kevesebbet költöttek az amerikai háztartások az elmúlt egy hónapban, mint egy évvel korábban – mutatják a JP Morgan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés