Előfizetői tartalom

Megszólalt a CIG első elnök-vezérigazgatója: Reményteli ez a változás

A részvényesek döntő többsége megszavazta az Opus által kezdeményezett személyi változásokat a CIG Pannónia mai rendkívüli közgyűlésén. Horváth Bélát kérdeztük, aki 2007-től nemcsak alapítója, de első elnök-vezérigazgatója is volt az életbiztosítónak, az utóbbi években pedig 1% feletti részvényesként tartja szívügyének a biztosító növekedését.

A CIG Pannónia ma reggel közzétett gyorsjelentéséről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2020. 08. 14. Visszaverte az első támadást a CIG Pannónia Mennyire volt ellenséges hangulatú ez a rendkívüli közgyűlés? Jelen voltak a biztosító eddigi vezetői, de nem volt feszült a légkör: a régi és az új vezetők egyaránt úriember módjára értettek szót egymással, a közgyűlésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés