FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Visszaverte az első támadást a CIG Pannónia

A koronavírus érdemben visszavetette a CIG Pannónia értékesítési teljesítményét is a második negyedévben. Sikerült azonban visszaverni a támadást, és minimalizálni a járvány első hullámának díjbevételre gyakorolt hatásait, így sok szempontból az utóbbi idők egyik legerősebb negyedévét mutatta fel a távozóban lévő menedzsment. A jövő keddről tegnap estére előrehozott gyorsjelentés ugyanakkor aligha lesz érdemi hatással a részvényesek döntésére a mai rendkívüli közgyűlésen. Az Opus mint tulajdonos és a Keszthelyi Holding környékéről érkező operatív vezetők hatalomátvétele az elmúlt hetek történései fényében már lefutott meccsnek tűnik.

Miután a CIG EMABIT az Olaszországban elszenvedett jelentős veszteségek miatt egy leépülőben lévő vagyon- és felelősségbiztosítási üzletágat jelent a CIG Pannóniánál (magyar és lengyel állományának jó részét például az Aegonnak már értékesítette, a maradék állományok jó részét pedig hagyják kifutni), a részvénypiaci befektetők figyelme most már az életbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés