Előfizetői tartalom

Jön a Tesla nagy napja, meglepetéssel készül Musk

Portfolio
Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne emlékeznénk meg Elon Muskról, a Tesla vezéréről. A CEO most Twitteren hívta fel magára a figyelmet. Szeptember 22.-én lesz a koronavírus miatt folyamatosan csúszó „Battery Day”, ahol a Tesla új technológiájú akkumulátorát tervezi bemutatni. Musk most legkésőbb 3-4 éven belül 400 Wh/kg-os akkumulátort ígért, a jelenlegi 260 Wh/kg-os helyett.

A 400 Wh/kg nagy tartóssággal, sorozatgyártásban (nem csak a laborban) már nincs messze. Valószínűleg 3-4 év – írta Musk tegnap a  Twitteren. 400 Wh/kg *with* high cycle life, produced in volume (not just a lab) is not far. Probably 3 to 4 years. — Elon (Musk) August 24, 2020 Jelenleg a Panasonic 6752.T”2170”-es jelű akkumulátort használja a Tesla a Model 3-ban, melynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés