Előfizetői tartalom

Lemaradtál a tőzsdei raliról? Segítünk, itt vannak az újabb izgalmas lehetőségek

Nem sokan látták előre azt a ralit, ami március óta tart a tőzsdéken, sokan le is maradtak a jó beszállókról. Ezek után arra a kérdésre, hogy mibe érdemes most fektetni többféle válasz is adható. Cikksorozatunk első részében nagy lemaradókat mutattunk be, a második részben a ralit vezető sztárcégek részvényeit, ezt követően a magas osztalékhozam miatt érdekes részvényeket tárgyaltuk – most pedig az európai tőzsdék talán méltatlanul is alulértékelt papírjait vesszük górcső alá. A listánkon szereplő cégek öt szektorból kerültek ki – ezek az autóipar, a tech, a pénzügyi és távközlési vállalatok, illetve a kiskereskedelmi ipar vállalatai.

  Hol érdemes körülnézni a történelmi rali után? Március óta évtizedek óta nem látott rali zajlik a világ tőzsdéin, adódik a kérdés, hogy ekkora emelkedés után mibe érdemes most fektetni. Cikksorozatunkban korábban már írtunk arról, hogy Érdemes a lemaradó részvények között válogatni, hiszen a nagy emelkedés után a befektetők egyre inkább azok felé a papírok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái