Előfizetői tartalom

Elcsalt vagyonok, árfolyammanipuláció, kamu cégek - Minden kiderül, ha lecsap az igazságosztó

Néhány napja vádolta meg a Hindenburg Research a Tesla egyik konkurensének kikiáltott, elektromos teherautók gyártását tervező startupot, a Nikolát, hogy hazugságokra épül az egész üzlet. Megvizsgáltuk közelebbről is a shortos cég néhány korábbi ötletét, hogy lássuk milyen eredményeket értek el eddig, megalapozottak voltak-e, vagy csak légből kapott alaptalan vádaskodások voltak. A sztoriknak különös pikantériát ad, hogy azóta a Nikola is reagált a vádakra és az amerikai tőzsdefelügyelet is vizsgálódik.

Wins Finance – Veszíteni a győztesekkel A vállalatot 2015-ben alapították New York-i központtal, részvényeivel a Nasdaq-on lehet kereskedni, profilja alapján a cég befektetésekkel és eszközkezeléssel foglalkozik, illetve kis- és középvállalati hitelezéssel, garanciavállalással, pénzügyi lízinggel, alapvetően Kínában. Tehát például, ha egy kisvállalatnak hitelre lenne...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái