Előfizetői tartalom

Újra nyereséges a Zara anyacége

Portfolio
A JP Morgan szerint kezd visszaállni a divatáruk iránti kereslet Európában - mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a vártnál is nagyobb profitot tudott realizálni a májustól júliusig tartó negyedév során a többek között a Zarát és Bershkát tulajdonló spanyol Inditex Group. Teljesen azonban még nincs kint a gödörből a ruházati vállalat, az egy évvel korábbihoz képest ugyanis 31 százalékot esett az értékesítés, ez leginkább annak tudható be, hogy a koronavírus hatására eddig távol maradtak a városközpontok plázáitól a vásárlók.

Újranyitó üzletek, magas várakozások A legfrissebb beszámoló alapján a koronavírus visszaszorulásának köszönhetően az inditex üzleteinek 98 százaléka már újranyitott, az értékesítési volumen rendkívül gyors felpörgésével lassan visszatér a vállalat a vírushelyzet előtti, megszokott kerékvágásba. Ezt a gyors felépülést az online értékesítések felfuttatásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés