Előfizetői tartalom

Végh Richárd: a jövőben sem leszünk sikertörténetek híján

Portfolio
Megjelent a Budapesti Értéktőzsde idei BÉT50 kiadványa, amelyben újabb 50 hazai középvállalat kerül bemutatásra. Az idei merítésben szereplő vállalatok a hagyományos iparágak, a gyártás, a kereskedelem vagy az élelmiszeripar mellett egyre nagyobb hangsúllyal az IT szektorból, illetve további, kevésbé megszokott szektorokból kerültek ki, az influencer marketingtől egészen a divatiparig. A COVID-19 nem csak a kiadvány összeállítására, hanem az 50 kkv működésére is hatással volt, az élet azonban nem állt meg, a BÉT50 az egészségügyi óvintézkedések maximális betartása mellett elkészült, az 50 vállalat között pedig számos olyan van, amelyiknek a pozíciója még erősödött is a járványt követően. A BÉT50 kiadvány bemutatása kapcsán beszélgettünk Végh Richárddal, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójával.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját, a kibocsátás részleteit ismerhetik meg az érdeklődők. Információ és jelentkezés A globális koronavírus-járvány világszerte több millió vállalatnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés