Előfizetői tartalom

Túl nagy az optimizmus a tőzsdéken, a választásokig már nem lesz mentőcsomag

Portfolio
Sokan azon a véleményen vannak, hogy a piaci stabilitáshoz mindenképpen szükséges egy újabb pénzügyi stimulus, de az elemzők egy része szerint ennek nincs túl sok esélye a választások előtt. A csomag részleteivel kapcsolatban pedig nagyok a véleménykülönbségek a politikusok között, így még több bizonytalanság, vagy akár tőzsdei esés is jöhet.

Donald Trump kedden azzal borzolta fel a kedélyeket, hogy felszólította a kormányát a tárgyalások abbahagyására a demokratákkal egy újabb körös pénzügyi támogatással kapcsolatban a választásokig. Aztán szokásához híven egy későbbi tweeten keresztül finomított álláspontján és jelezte, hogy azért: a repülőtársaságokat és a kisvállalkozásokat mégsem hagyná ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés