Előfizetői tartalom

UBS: komoly növekedés jön a tőzsdéken, ha engedélyezik az első vakcinákat

Portfolio
Egyre súlyosabb a koronavírus helyzet a világban, aggasztóan alakulnak az esetszámok az Európában és az Egyesült Államokban is. A UBS egy elemzőcsoportja szerint az első hatékony vakcina kifejlesztése még csak 55-60 százalékos mértékben van beárazva a piacokon, az első engedélyezett vakcina bejelentése nyomán egyszeri, nagy mértékű emelkedésre számítanak a szakemberek.

Továbbra is nő a koronavírusos fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, a Johnson Hopkins egyetem információi alapján vasárnapig négy napon keresztül 50 000 fő fölött alakult az új napi esetszám, tegnap is közel 45 000 új esetet regisztráltak. A közelgő elnökválasztás miatt az új kezelések és a vakcinafejlesztések az elmúlt napokban háttérbe szorultak a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés