Üzlet

Közgyűlést tart a SunDell

Portfolio
Közgyűlést tart a SunDell november 30-án 10 órakor, Budapesten, a Dessewffy utca 18-20. fszt. helyszínen, a részvényesek személyes részvételével.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A közgyűlés napirendi pontjai:

  • A társaság javadalmazási politikájának elfogadása,
  • Döntés a társaság alapszabályának módosításáról, ideértve, de nem kizárólag:

a) az Alapszabály VIII.3. pontjának módosítása (a közgyűlés határozatképességéhez, eddig előírt 10 százalékos küszöb felemelése),

b) egyéb javasolt módosítások átvezetése az alapszabályban, ha szükséges,

c) a végleges, módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapszabály elfogadása.

  • Döntés a társaság tőkeemeléséről, figyelembe véve a társaság részvételét a Magyar Nemzeti Bank által indított Növekedési Kötvényprogramban („NKP”), a SZIT kritériumoknak valómegfelelőséget és a társaság stratégiájának megvalósítását. Döntés az igazgatóságfelhatalmazásról a tőkeemeléshez szükséges lépésekkel kapcsolatban.
  •  Egyebek.

Az esetleges határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés időpontja 2020. december 10., 10:00 órai kezdettel, változatlan helyszínen és napirenddel.

(BÉT)

bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

vonatvasutmagyarshutter-20170719