Előfizetői tartalom

Nemcsak elnököt választottak az Egyesült Államokban, mérföldkőhöz érkezett a kannabisz biznisz is

Portfolio
Nem csak politikusokról döntöttek az Egyesült Államokban, több államban is szavaztak a marihuána legalizációjáról, illetve Oregonban még a hallucinogén gombák orvosi használatáról is döntöttek a szavazók. A marihuána rekreációs célú fogyasztását Arizonában, New Jerseyben Montanában és Dél-Dakotában is legalizálták, Missisippiben az orvosi marihuána legalizálásáról döntöttek. Megnéztük, hogy mindezekre hogyan reagáltak a nagyobb kannabisz vállalatok részvényei az amerikai piacnyitás után.

Hol szavaztak a legalizálásról? Az elnökválasztás napja után az Egyesült Államok lakosságának egyharmada olyan államban élhet, ahol rekreációs céllal legális a marihuána fogyasztása. Arizona, New Jersey, Montana és Dél-Dakota államokban szavaztak az ügyben, holnaptól kezdve a rekreációs marihuána piaca az USA 15 államára és több, mint 110 millió lakosára terjedhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés