Előfizetői tartalom

Küszöbön a vakcina, óriásit mennek a légitársaságok

Portfolio
A pozitív vakcinahírre a világ részvénypiacain óriási rali indult be, az eddig agyonvert szektorok szárnyalnak. A vakcina által visszatérhet az élet a normál kerékvágásba, ennek megfelelően a ciklikus részvények is emelkednek. A légitársaságoknak van mit ledolgozniuk, az értékeltségeik nagyon nyomottak voltak, így ma elképesztő emelkedést produkálnak.

Az állami csomagokkal eddig megmentett légitársaságoknak felcsillant a remény, hogy a vakcina megjelenésével ismét fellendül a légiközlekedés, így óriási emelkedés kezdődött a szektorban. A legnagyobb emelkedést az IAG mutatja, a társaság részvényei közel százalékkal kerültek feljebb. A légitársaság áfolyama már 148,5  pennyt is elérte, jelenleg 131,5 pennynél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés