Előfizetői tartalom

Belépett az egészségiparba a Masterplast és meg is döntötte minden korábbi rekordját

Fennállásának legsikeresebb negyedévét zárta a Masterplast, sorra döntötte meg korábbi rekordjait. A társaság idei harmadik negyedévben elért árbevétele és EBITDA értéke, valamint adózott profitja is túlszárnyalta az eddigi legjobb negyedéves számokat. A koronavírus árnyékában elért erős eredményt a növekvő építőanyag nagykereskedelmi tevékenység, a bővülő gyártás és a magasabb nyereség tartalmú egészségiparba való belépés biztosította. Elindult az egészségügyi védekezéshez (is) alapanyagokat gyártó német leányvállalat, amivel Németország a Masterplast második legnagyobb piaca lett Magyarország után a negyedéves bevétel tekintetében.

Kétszámjegyű növekedés Közel 20 százalékkal növekedett a Masterplast árbevétele 2020 harmadik negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva, 37,5 millió euróra, ami új negyedéves rekordot jelent a cég életében – derül ki a társaság ma reggel közzétett beszámolójából. A negyedéves profitszámok szintén csúcsot döntöttek, az EBITDA közel 60 százalékos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái