Előfizetői tartalom

Egyre gyengébb a világ legfontosabb devizája, és ez még csak a kezdet - Hogy lehet ezen pénzt keresni?

Évek óta tartó trend tört meg idén az amerikai dollár piacán, ugyanis nyár eleje óta gyengül az amerikai fizetőeszköz, ráadásul a fundamentumok és a technikai kép alapján a nagy elemzőházak véleménye szerint is további, akár évekig tartó gyengülés jöhet. Ha hiszünk a trend folytatódásában, akkor persze direktben, a dollár shortolásán keresztül is profitálhatunk ebből, de részvényeken keresztül is megjátszhatjuk a dollárgyengülést, olyan amerikai vállalatok papírjaiba érdemes fektetni, amelyek bevételeinek és profitjának nagy része az Egyesült Államokon kívülről származik.

Miről szól még a cikk? Nem volt eddig jó éve a dollárnak, számos elemző szerint az amerikai valuta tovább gyengülhet a jövőben. Érdemes lehet odafigyelniük a befektetőknek erre a trendre, több jó lehetőség is kínálkozik. Megvizsgáltunk 3 amerikai vállalatot, akiknek kifejezetten jót tehet a dollár gyengülése. Nem virít a zöldhasú Az elmúlt években jellemzően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái