Előfizetői tartalom

Szuperbank, olasz meló, Aegon-vásárlás: megszólal a CIG Pannónia új vezére

Palkó István
Bayer József helyett Mészáros Lőrinc lett a nyáron a CIG Pannónia legmeghatározóbb végső tulajdonosa azzal, hogy a részvényesek az augusztus 14-ei közgyűlésen mellé álltak. E hatalomátvételi folyamatnak köszönhetően kerülhetett október 1-jével a vezérigazgatói székbe Fedák István, aki addig a Keszthelyi Holding vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Interjúnkban a CIG Pannónia új üzleti tervei és a vagyonbiztosítási üzletág sorsa mellett a szuperbanki együttműködésről és az Aegon esetleges állami megvásárlásában való részvételről is megkérdeztük.

Mit fog másképp és pláne jobban csinálni, mint elődje, Kádár Gabriella? Vezérigazgatóként nem feltétlenül a korábbi menedzsmenttel szeretném összehasonlítani magam, és nem hiszem, hogy lényeges a jelenlegi helyzetben. Sokkal inkább azt a bizalmat kell megszolgálnom, amit a közgyűlésen kaptam, semmint – ebből a szempontból - a múltba révedni. A legfontosabb, amit egy biztosítóként...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái