FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Szuperbank, olasz meló, Aegon-vásárlás: megszólal a CIG Pannónia új vezére

Bayer József helyett Mészáros Lőrinc lett a nyáron a CIG Pannónia legmeghatározóbb végső tulajdonosa azzal, hogy a részvényesek az augusztus 14-ei közgyűlésen mellé álltak. E hatalomátvételi folyamatnak köszönhetően kerülhetett október 1-jével a vezérigazgatói székbe Fedák István, aki addig a Keszthelyi Holding vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Interjúnkban a CIG Pannónia új üzleti tervei és a vagyonbiztosítási üzletág sorsa mellett a szuperbanki együttműködésről és az Aegon esetleges állami megvásárlásában való részvételről is megkérdeztük.

Mit fog másképp és pláne jobban csinálni, mint elődje, Kádár Gabriella? Vezérigazgatóként nem feltétlenül a korábbi menedzsmenttel szeretném összehasonlítani magam, és nem hiszem, hogy lényeges a jelenlegi helyzetben. Sokkal inkább azt a bizalmat kell megszolgálnom, amit a közgyűlésen kaptam, semmint – ebből a szempontból - a múltba révedni. A legfontosabb, amit egy biztosítóként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés