Előfizetői tartalom

Valóságos harc folyik a Dunaferr irányításáért

Két nap alatt két, egymással szöges ellentétben lévő tájékoztatás érkezett a Dunaferr vezetésével kapcsolatban. A társaság menedzsmentje által kiadott keddi tájékoztató azt állítja, hogy az egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoport megpróbálja szétzilálni a cég irányítását. Ezekre a vádakra levélben reagált a megszólított - és jelenleg az egyetlen legitim felhatalmazással rendelkező - igazgatósági tag. A birtokunkba került válasz szerint Tetyana Taruta kísérletet tesz a törvényes állapot helyreállítására, azonban ebben nincsenek a segítségére a vasmű vezető beosztottjai. Közben december 3-ra kritikus fontosságú esemény jöhet a társasági életében.

Hetek óta szerepel az országos hírekben a dunaújvárosi vasmű, ami azonban ezúttal kétes dicsőség, ugyanis legutóbb arról szóltak a hírek, hogy sem a szeptemberi, sem az októberi béreket nem tudja kifizetni egy összegben az eredeti határidőre a dolgozóknak a vállalat. A bérekkel kapcsolatos negatív fejlemények pedig arra utalnak, hogy komoly bajban van az amúgy korlátozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés