Előfizetői tartalom

Valóságos harc folyik a Dunaferr irányításáért

Csiki Gergely
Két nap alatt két, egymással szöges ellentétben lévő tájékoztatás érkezett a Dunaferr vezetésével kapcsolatban. A társaság menedzsmentje által kiadott keddi tájékoztató azt állítja, hogy az egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoport megpróbálja szétzilálni a cég irányítását. Ezekre a vádakra levélben reagált a megszólított - és jelenleg az egyetlen legitim felhatalmazással rendelkező - igazgatósági tag. A birtokunkba került válasz szerint Tetyana Taruta kísérletet tesz a törvényes állapot helyreállítására, azonban ebben nincsenek a segítségére a vasmű vezető beosztottjai. Közben december 3-ra kritikus fontosságú esemény jöhet a társasági életében.

Hetek óta szerepel az országos hírekben a dunaújvárosi vasmű, ami azonban ezúttal kétes dicsőség, ugyanis legutóbb arról szóltak a hírek, hogy sem a szeptemberi, sem az októberi béreket nem tudja kifizetni egy összegben az eredeti határidőre a dolgozóknak a vállalat. A bérekkel kapcsolatos negatív fejlemények pedig arra utalnak, hogy komoly bajban van az amúgy korlátozott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái