Előfizetői tartalom

Itt az újabb fordulat: eladják az oroszok a Dunaferrt?

Portfolio
Az biztos, hogy fordulatokban gazdag a Dunaferr egyre szomorúbb története. A cég vezetése pénteken egy újabb körlevelet küldött ki a dolgozóknak, melyben a kisebbségi ukrán tulajdonost (aki a cégiratok szerint az egyetlen legitim eljáró jelenleg) portyázó támadónak nevezi. Azt is elárulja ugyanakkor, hogy az orosz partner stratégiai befektetőkkel tárgyal a cégcsoport esetleges eladásáról.

Válaszolt a cég vezetése Zokon vette az ukrán kisebbségi tulajdonos szerdán kiszivárgott válaszlevelét a Dunaferr cégcsoport vezetése. Legalábbis a dolgozóknak pénteken kiküldött, birtokunkba került levél hangvétele erről tanúskodik. Az aláírás nélküli, "Dunaferr vezetőség" nevében kiadott tájékoztató azzal kezdődik, hogy "a Dunaferrt egy ukrán kisebbségi érdekcsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés