Előfizetői tartalom

Megállíthatatlan az Apple: a világ legnagyobb mobilgyártójává tették az új iPhone-ok

Úgy tűnik, hogy egy világjárvány és egy globális chiphiány sem tudja megtörni az Apple lendületét, rekordnegyedévet zárt az amerikai technológiai óriás, története során először átlépte a 100 milliárd dollárt a cég negyedéves bevétele. Az 5G-s iPhone 12-es sorozat nagy siker, különösen Kínában, az új telefon a világ legnagyobb mobilgyártójává tette az Apple-t 2020 negyedik negyedévében az eladott készülékek volumenét tekintve. A profitabilitás javul a cégnél és a folyó negyedévre is lendületes bevételnövekedést vár a menedzsment, a befektetők azonban mégis úgy tűnik, hogy a profitrealizálás mellett döntöttek a gyorsjelentés után, az árfolyam esett a zárás utáni kereskedésben.

A világ legnagyobb mobilgyártója Bár az Apple már egy ideje nem közöl értékesítési volumen adatot az iPhone-ra, de az IDC nem sokkal a vállalat negyedéves gyorsjelentését követően publikálta az október-decemberi időszakra vonatkozó statisztikáit, amely szerint az időszakban az Apple volt a legnagyobb okostelefon-gyártó a világon az eladott készülékek számát tekintve....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái