Előfizetői tartalom

Egy nap alatt megduplázni a pénzedet? Itt a legújabb tőzsdei őrület

2020 komoly ralija után idén még jobban beindult a kannabisszal foglalkozó vállalatok részvényei körüli őrület, egészen elképesztő árfolyamemelkedéseket láthattunk a szektor papírjainál. Úgy tűnik, rendesen összeálltak a csillagok az ágazat számára, Joe Biden elnökké választásával, a demokrata "kék hullámmal", a közösségi tőzsdések felbukkanásával és az újabb dekriminalizáció elleni törekvésekkel üstökösszerűen emelkedett a szektor vállalatainak részvényárfolyama az elmúlt hetekben. Persze az eszeveszett raliban adódik a kérdés, hogy nem szaladt-e el a ló a befektetőkkel, nincsenek-e esetleg túlárazva a leginkább sztárolt vállalatok részvényei? Elemzésünkben többek között ennek is utánajárunk.

Mi történt tegnap?

Az elmúlt hetek növekedését is felülmúló ralit láthattunk tegnap a kannabisszal foglalkozó vállalatok részvényeinél, a két számjegyű emelkedés az elmúlt időszak fényében már-már szinte megszokottnak tekinthető,

a három számjegyű növekedés azonban itt is elképesztő plusznak számít

– ezt most a “kis halnak” számító Cannabis Strategic Venturesnél láthattuk, de egészen elképesztő emelkedést tudott (ismét) produkálni többek között az Aphria és a Tilray részvénye is.

Miről szól még a cikk?

  • Elképesztő árfolyam-emelkedéseket láthatunk a kannabisszal foglalkozó vállalatok részvényeinél, sok a jó sztori.
  • Az egy hónapja ajánlott vállalat körül is történtek komoly események, de a hype két másik cég körül tombol.
  • Megnéztük, mi a helyzet a szektor sztár-részvényeivel, az elképesztő emelkedés közepette mit mondanak az elemzők.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés