Előfizetői tartalom

Valóságos roham indulhat a boltokban a húsvéti sonkáért

Idén a kereskedők az előzetes adatok alapján 7 százalékkal több, a húsvéti időszakhoz kapcsolódó terméket rendeltek tavalyhoz képest a Pápai Hús Kft.-tól, amelynek teljes húsvéti szortimentje mintegy ezer tonna, ebből 400 tonna körül van a gyorspácolt sonka és lapocka, a többit a mestersonka és a prémium sonkák teszik ki.

Mind a tíz kereskedelmi lánccal kapcsolatban van a Pápai Hús, és vannak nagykereskedelmi partnereik is, amelyek sok szempontból közétkeztetésben is érdekeltek. Utóbbiak hétfői és keddi rendelései a kormány múlt csütörtöki bejelentése, azaz a korlátozó intézkedések miatt 40 százalékkal csökkentek. Ezzel szemben a kereskedelmi láncok 3-7 százalékkal több húskészítményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés