Előfizetői tartalom

Befektetés a pénzügyi forradalomba - online előadás csütörtök este

Portfolio
Amíg a technológiai részvények idén gyengélkednek, a pénzügyi vállalatok papírjai jelentős mértékben emelkedtek. Mi a helyzet azokkal a cégekkel, amelyek a kettő találkozásánál találhatóak, mint például a Paypal, vagy a Square? Milyen vételi és eladási zónák vannak a fintech részvények papírjaiban? Megnézzük az ágazat tőzsdén lévő részvényeinek grafikonjait különböző időtávokon és keressük a válaszokat ezekre a kérdésekre. Az előadó nemcsak két évtizedes szakmai múlttal rendelkező technikai elemző, de fintech szakértő is egyben.

Amíg a technológiai részvények idén gyengélkednek, a pénzügyi vállalatok papírjai jelentős mértékben emelkedtek. Mi a helyzet azokkal a cégekkel, amelyek a kettő találkozásánál találhatóak, mint például a Paypal, vagy a Square? Online előadásunk bevezet a pénzügyi forradalom világába, valamint az ágazat néhány izgalmas részvényét is megnézzük. Az ágazatban nagyon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái