Előfizetői tartalom

Megrohanták a magyarok az üzleteket, azonnal vitték a WC-papírt a korlátozások bejelentése után

Erősen fogy a toalettpapír, papírtörlő és papír zsebkendő, ezt támasztja alá az, hogy jelentősen megnőtt a kereslet a Vajda-Papír Kft. papírtermékei iránt a kormány múlt csütörtökön bejelentett korlátozásai óta. 50 százalékkal emelkedett a kiskereskedelmi láncok megrendeléseinek aránya, a kasszán átmenő forgalomban pedig azt tapasztalták, hogy a hipermarketekben 50-100 százalékos növekedés is megjelent az előző év azonos időszakához képest, kisebb üzlethálózatokban ez körülbelül 15 százalékos.

Harminc százalékkal tovább növelte a papírtermékeinek (toalettpapír, papírtörlő és papír zsebkendő) gyártási kapacitását az év első két hónapjában a Vajda-Papír az előző év azonos időszakához képest, amikor is a vállalat által belföldön előállított papírtermékek mennyisége 8000 tonnát tett ki -  mondta Vajda Attila, a Vajda-Papír Kft. ügyvezető igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés