Előfizetői tartalom

Új csúcsra futott a hétvégén a bitcoin! Magával húzza a többi kriptodevizát is?

A kriptodevizák közös jellemzője, hogy rendkívül nehéz fundamentális oldalról elemezni őket. Arról már korábban írtunk, hogy a bitcoin egyre inkább kezd úgy viselkedni mint az arany, némi kapaszkodót adva a spekulánsoknak. Emellett a kriptodevizák összesített piaci értéke ma már a legnagyobb kapitalizációjú részvények értékével vetekszik, így jónéhányuk esetében likviditásban nincs hiány. Ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a keresletet és kínálatot vizsgálva a technikai elemzés eszköztárához nyúljunk.

Bitcoin A legnagyobb kriptodeviza árfolyama egy nagyon világos emelkedő trendben van. A trendvonal és a mozgóátlagos sem sérültek, a korrekciók megfelelő nagyságúak és hosszúságúak. A januári korrekció egy tankönyvi szépségű csökkenő háromszögből való kitöréssel ért véget. Még azon a két napon is, amikor az árfolyam a mindenkori csúcsról gyorsan korrigált, két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés