Előfizetői tartalom

Megelőzte a sajtburger a sültkrumplit - Mégis mi történt?

Plusz lökést adott a koronavírus-járvány az ételrendelésnek, a házhoz szállításnak: míg 2019-ben a NetPincérnél átlagosan 3600 forintot költöttek a vásárlók egy-egy rendelés alkalmával, addig ez 2020 év végén már több, mint 4000 forint volt. A Wolt-nál az átlagköltés 5000 forint körül alakul. A Portfolio körképe alapján az étel házhoz szállítással foglalkozó cégek törekednek a járvány miatt bevezetett szigorításokkal járó megnőtt rendelések lereagálására, bővítik szolgáltatásaikat, valamint munkaerőt is toboroznak.

A NetPincér szerint az elsőhöz hasonlóan a második hullámmal járó korlátozások bejelentése is azonnal lecsapódott a rendszerükben, és percről percre látták, ahogyan a megrendelői bázisuk lereagálja a szigorításokat, már november 11-én, a korlátozások bejelentésének napján megugrott a csatlakozni kívánó éttermek és üzletek száma. Most a harmadik hullám során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés