FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Lezárta az MCC a Libri-Bookline kisebbségi csomagjának megvásárlását

Portfolio
A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány a napokban jelentette be, hogy március 24-én lezárta azt a tranzakciót, melynek eredményeképpen az addig Spéder Zoltán közvetett tulajdonába tartozó, Libri-Bookline Zrt. részvényeinek közvetett stratégiai kisebbségi tulajdona az alapítványhoz került. A közleményből az is kiderült, hogy a tranzakció előkészítése során az MCC megszerezte a céltársaságok ügyvezetői pozícióit.

Zárult az októberben bejelentett tranzakció A piacvezető könyvkiadó és könyvterjesztő vállalatcsoportban az MCC közvetett részesedése 30,94%, a megszerzett egyéb vállalkozásokban az MCC közvetett részesedése 100%-os - közölte az MCC. Az ügylet bejelentéséről tavaly októberben mi is beszámoltunk: Kapcsolódó cikkünk 2020. 10. 01. Új kisebbségi tulajdonosa lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés