Előfizetői tartalom

Itt a magyar tőzsde idei sztárja, üstökösként szárnyalt a részvény

Portfolio
Egészen elképesztő árfolyamemelkedést láthattunk a BUX Indexhez nemrég "csatlakozó" vállalat, a Masterplast részvényénél az elmúlt hónapokban. Persze a rendkívüli teljesítmény nem (csak) a kisbefektetői spekuláció eredménye, számos komoly, a vállalat működését és jövőbeli kilátásait alapvetően meghatározó és befolyásoló esemény is történt a Masterplast háza táján. Írásunkban összefoglaljuk a fontosabb mérföldköveket, amik a sztárpapír titulus felé vezető utat kövezték ki a Masterplast előtt.

A Masterplast-sztori Az elsősorban építőanyaggyártó vállalatként működő Masterplast részvénye még tavaly november közepén kapcsolt hiperűr-sebességre, az árfolyamemelkedés mögött számos hír és számos bejelentés húzódott meg. Ezek rendre a következők voltak: November közepén fennállásának addigi legsikeresebb negyedévéről számolt be a vállalat, sorra döntötték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés