Előfizetői tartalom

Itt már mindenki bitcoint vásárol, lopják a tippet az Elon Musktól

Már meg sem lepődünk azon, hogy a bitcoin és számos kriptodeviza újabb és újabb csúcsokat döntöget. Rengeteg, kevés tapasztalattal rendelkező befektető rohamozza meg a piacot nap mint nap, miközben olyan nagy nevek is céges szintű vásárlásokat hajtanak végre, mint pár hete maga a Technoking, azaz Elon Musk a Teslával. Bár a legnagyobb kriptodevizák esetén már érezhető az intézményi vételek szele, és az arany befektetések átcsoportosítása, több olyan eszköz is van, amelyet kisebb, remegő kezű spekulánsok vásárolnak, gyakran minden megtakarításukat a piacba tolva. A technikai elemzés segítségével megvizsgáljuk, hogy mely kriptodevizáknál lehet megalapozott az emelkedés, és mely esetekben vannak sokkal erősebb kockázatok. Ezeket elsősorban azoknál tesszük meg, ahol vártunk kitörést és további emelkedést már korábban is, de új eszközök is terítékre kerülnek. Továbbá azt is megnézzük, hogy mi lehet ezen kriptodevizáknak a jövőbeli sorsa.

Ha érdekelnek a kriptodevizák, és szeretnél olyan részvényeket is megismerni, amelyek éppen ezek szárnyalásából húznak hasznot, akkor érdemes részt venned ma esti webináriumunkon.

BTC

A bitcoinról több esetben is írtunk az elmúlt hetekben. Bár a legutóbbi korrekció a várakozásainknál nagyobb lett, a közép és hosszútávú optimizmusunkat visszaigazolta a piac, amikor áttörte az 59 000 dolláros ellenállást, ezzel új csúcsra futva. Ahogy korábban is jeleztük a bitcoin nagyon jól reagál a középtávú mozgóátlagra, amely közeléből minden korrekció során megbízhatóan fordul.

Miről szól még a cikk?

  • Továbbra is a bitcoin diktálja az ütemet.
  • Erősebb, de hektikusabb az ethereum.
  • Ripple, a korábbi titkos kedvenc arat.
  • Rettentő túlvett a binance.
  • Gyönyörű kitörés a chainlink piacán.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés