Előfizetői tartalom

Forradalmasítja a mobilhálózatot, az űrből biztosít térerőt a Vodafone

Portfolio
Űrbázisú mobilhálózat kiépítésén dolgozik a Vodafone az AST SpaceMobile-lal közösen, amely 2023-tól az afrikai, később pedig az európai kontinensen valósulhat meg. A két szolgáltató azzal a céllal lépett partnerségre, hogy forradalmasítsa a mobilhálózatot az egyenlítői régiókban. A fejlesztésnek köszönhetően összesen 1,6 milliárd felhasználó számára válnak elérhetővé a Vodafone mobilszolgáltatásai az afrikai kontinensen.

A Vodafone és az AST SpaceMobile megoldása hatalmas előrelépés mind a digitalizáció, mind távközlés területén. Az új megoldásnak köszönhetően olyan térségekben válik elérhetővé a kommunikáció, ahol korábban ez elképzelhetetlen volt. A lefedettségi lyukak betömésével lehetővé teszi a zökkenőmentes barangolást az egész világon, valamint az egymással való kommunikációt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés