Előfizetői tartalom

Lehet, hogy az idén nem ülsz új bringára - Az egész világon hiánycikk a kerékpár

Több tényező együttállása miatt hatalmas hiány alakult ki a világon kerékpárokból. A gyártók még mindig érzik a tavalyi gyárleállások hatását, brutálisan megdrágultak az alapanyagok és a fuvarozás, miközben az embereknek lassan a hócipőjük tele van az otthonüléssel és mennének már tekerni valamerre. Viszont a becslések szerint akár még évekig eltarthat, mire helyreáll a piac egyensúlya, jó esély van arra, hogy az idei szezonban hiánycikk lesz a kerékpár a legtöbb sportboltban.

Ahogy a magamfajta hobbikerékpáros azt elképzeli! Pár hete jött szembe a probléma, hogy szeretnék egy hobbi kategóriás (értsd, nem félmilliós) országúti kerékpárt vásárolni, de a legtöbb webshopban épp készlethiány van. Így alig vártam, hogy ha négyzetméter korlátozással is, de végre kinyissanak a sportboltok, ott majd biztos lesz raktáron, hiszen hetek óta nem tette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés