Előfizetői tartalom

Kitört a háború az európai fociban, aminek biztos lesznek áldozatai

Tizenkét európai futballklub megalapította az új szuperligát, melynek keretében a mostani Bajnokok Ligája helyett hétközben játszanának meccseket lényegesen több pénzért. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) már a hivatalos bejelentés előtt fenyegetőzött, hogy az érintett csapatokat kizárja a nemzeti bajnokságukból, a játékosaik pedig akár az Európa-bajnokságokon és a világbajnokságokon sem szerepelhetnek majd. Innen indulhat most a tárgyalás a felek között, hiszen ha beváltják a fenyegetést, azzal mindenki csak veszítene.

A legnagyobbak összefogtak Évtizedek óta létezik ötlet szintjén az európai szuperliga elképzelése, majd vasárnap délután váratlanul kiszivárgott, hogy a legnagyobb klubok órákon belül bejelenthetik ennek megalakulását, késő este pedig a hivatalos közlemény is megjelent. Vagyis az eddigi ötletelés után most a tettek mezejére léptek az európai foci legnagyobb képviselői....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés