Előfizetői tartalom

Hernádi Zsolt: Hadigazdaságra kellett átállni békeidőben

Nehéz, küzdelmes év volt a tavalyi, a Mol operatív válságkezelésre állt át, a járvány kezelése és az ország energiaellátásának biztosítása mellett a jövedelmezőséget is biztosítani kellett, vissza is vágták a beruházásokat, így végül a szabad pénzáram tavaly már magasabb volt, mint 2019-ben. A válságnak azonban vannak pozitívumai is, például az, hogy a digitalizáció az életünk szerves része lett, de az is, hogy készülünk arra, hogy bármi megtörténhet, hogy bármi bekövetkezhet, a zöld forradalom is ilyen, mondta el a Portfolio-nak Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója, akivel lehetséges akvizíciókról, régiós terjeszkedésről, a Mol hulladékgazdálkodási ambícióiról, az őrségi fúrásokról és a magyar állammal közösen létrehozott Mol-Új Európa Alapítványról is beszélgettünk.

Nehéz éven van túl az olajipar, 2020-ban egyszerre jelentkezett keresleti és kínálati sokk az olajpiacon. Hogyan élte meg a tavalyi évet, mint vállalatvezető? Nehéz, küzdelmes év volt. Sok rossz dolog történt. A járvány szinte minden család életet felborította. Mégis, vállalatvezetőként inspiráló év volt. Hadigazdaságra kellett átállni békeidőben és ez rég nem használt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés