Előfizetői tartalom

Éteri magasságokban az ethereum, meddig tart a szárnyalás?

A kriptoeszközök piacán az elmúlt napok sztárja minden kétséget kizáróan az ethereum volt. Miközben a bitcoin egyre kevésbé tud menetelni, a smart contract-ot a köztudatba behozó kriptodeviza új mindenkori csúcsra futott. Az idei évben az ethereum már több mint megnégyszerezte az értékét, és elsőre nem úgy tűnik, mintha a lendület alábbhagyna. A technikai elemzés több mutatója azonban azt jelzi, hogy rövid távon már túl messzire ment és az is kulcskérdés, hogy meddig tud egymással szemben menni a két legnagyobb és legismertebb kriptodeviza. Gyorselemzés.

Ahogy a múlt heti elemzésünkben már jeleztük, az ethereum érdemi relatív erőt mutatott be a kriptodevizák között, ami miatt már akkor megvolt az ok az optimizmusra. Ám az ETH szárnyalásának mértéke így is meglepő volt, mert azóta nemcsak könnyedén áttörte a 2580 dolláros ellenállást, hanem megállás nélkül zakatolt egészen 3500 dollárig is. A korábbi alsó árnyékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés