Előfizetői tartalom

Éteri magasságokban az ethereum, meddig tart a szárnyalás?

A kriptoeszközök piacán az elmúlt napok sztárja minden kétséget kizáróan az ethereum volt. Miközben a bitcoin egyre kevésbé tud menetelni, a smart contract-ot a köztudatba behozó kriptodeviza új mindenkori csúcsra futott. Az idei évben az ethereum már több mint megnégyszerezte az értékét, és elsőre nem úgy tűnik, mintha a lendület alábbhagyna. A technikai elemzés több mutatója azonban azt jelzi, hogy rövid távon már túl messzire ment és az is kulcskérdés, hogy meddig tud egymással szemben menni a két legnagyobb és legismertebb kriptodeviza. Gyorselemzés.

Ahogy a múlt heti elemzésünkben már jeleztük, az ethereum érdemi relatív erőt mutatott be a kriptodevizák között, ami miatt már akkor megvolt az ok az optimizmusra. Ám az ETH szárnyalásának mértéke így is meglepő volt, mert azóta nemcsak könnyedén áttörte a 2580 dolláros ellenállást, hanem megállás nélkül zakatolt egészen 3500 dollárig is. A korábbi alsó árnyékok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái