GettyImages-1279143661
Üzlet

Aroon indikátor, a hajnali fény az éjszaka végén - online előadás ma este

Portfolio
Nincs is szebb a felkelő napnál, főleg ha egy hűvös éjszaka után végre bekövetkezik. Megalkotója hasonlóképpen gondol az Aroon indikátorra, amely adott körülmények között valóban fontos trendfordulót is jelezhet, de leginkább trendkövetésre alkalmas mutatóként használják. Más logikát használ, mint a legtöbb tendenciákat és azok erejét néző indikátor, ami nemcsak egyedi nézőpontot mutathat meg, de olyan jelzéseket is adhat, amely által megelőzi társait. A webinárium során megnézzük, hogy miként épül fel az Aroon, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket, illetve historikus adatait. A technikai elemzés egyik méltatlanul ritkán használt eszközéről van szó, komoly kereskedőknek nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük az Aroon indikátor felépítését, az általa adott jelzéseket és ezek jelentőségét. Emellett elemzünk néhány olyan részvényt is, amelyeknél a közelmúltban volt jelzés az indikátor részéről. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni.

Tudásszint: Kezdő

Időpont: 2021. május 10., hétfő, 18:30 - 19:15

Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés szakmai karrierjét. Elemzőként dolgozott egy alapkezelőnél, illetve befektetési szolgáltatónál. Volt alapkezelő és portfoliókezelő, vezetett tőzsdére vagyonkezelő vállalatot, és társ-alapítóként létrehozott egy wealthtech céget, amely több nemzetközi díjat is kapott. Az országban elsőként kapta meg a CMT Level 3 papírt, amely a technikai elemzés legmagasabb szintű szakmai oklevele az Egyesült Államokban.)

Klikk ide a jelentkezéshez!

A gyakorlást akár már most elkezdheted egy HF Markets demószámlán!

Címlapkép: Getty Images

forint bankjegy
koronavírus vakcina oltás 2 getty stock
pleschinger gyula
frankfurt
balaton nyár hőség
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-15
Portfolio-MAGE Járműipar 2021
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Mikor melyik indikátort használjuk?
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
frankfurt