Előfizetői tartalom

Évi hárommilliárd darab alumíniumdobozt gyárthat a Hell-csoport

Portfolio
Jelentősen bővíti kapacitását az alumínium italdobozokat gyártó Quality Pack Zrt. Szikszón, a 19 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 7 milliárd forintos támogatást biztosít, a fejlesztés 120 új munkahelyet teremt - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten. Szijjártó Péter kiemelte, Magyarország egyetlen ilyen gyárát a Hell-csoport működteti, a beruházás évente 3 milliárd doboz gyártását teszi lehetővé, ezzel a vállalat megduplázza kapacitását.

 A hatalmas fejlesztéshez a legújabb technológiára van szükség, ez indokolja a beruházás költségét - közölte Szijjártó. Hozzátette, hogy az új gyártósorok termelésének 80 százalékát külpiacokon fogják értékesíteni. Csereklye Barnabás, a Quality Pack Zrt. ügyvezető igazgatója kiemelte: a végtelenszer újrahasznosítható alumíniumcsomagolás előretörése az egyszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés