GettyImages-899078478
Üzlet

Jó formában lévő Skandináv részvények - online előadás ma este

Portfolio
A skandináv részvénypiacok a legjobban teljesítők közé tartoztak az utóbbi hónapokban. Nemcsak a teljesítményük, de a viszonylagos nyugalmuk is a leginkább kedvelhető és felhasználható befektetési terepek egyikévé tette őket. A magas adók pénzbőség és koronavírusból való kimászás idején nem sok embert zavartak, a jó üzleti környezet, a stabil jogrendszer és infrastruktúra, a fejlett technológia, valamint a boldog lakosság annál inkább előnyt jelentenek. Az északi részvénypiacok relatív erejéhez minden adott volt eddig, de ha a nagy kérdés, hogy mi lesz, ha meginognak a globális tőzsdék az inflációs félelmek, a magas árazások és szezonális hatások miatt? Akár így lesz, akár nem, most vannak érdekes részvények a régióból, amelyeket érdemes megnézni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézünk jónéhány részvényt, amelyek az északi piacokon vannak, és van bennük még emelkedési potenciál. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni.

Tudásszint: Kezdő

Időpont: 2021. május 13., csütörtök, 18:30 - 19:15

Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés szakmai karrierjét. Elemzőként dolgozott egy alapkezelőnél, illetve befektetési szolgáltatónál. Volt alapkezelő és portfoliókezelő, vezetett tőzsdére vagyonkezelő vállalatot, és társ-alapítóként létrehozott egy wealthtech céget, amely több nemzetközi díjat is kapott. Az országban elsőként kapta meg a CMT Level 3 papírt, amely a technikai elemzés legmagasabb szintű szakmai oklevele az Egyesült Államokban.)

Klikk ide a jelentkezéshez!

A gyakorlást akár már most elkezdheted egy HF Markets demószámlán!

Kérjük, hogy az elemzések és az előadáson elhangzottak és látottak értelmezéséhez olvassa el az ezzel kapcsolatos általános tudnivalókat.

A jelen oldalon megjelenő írások, valamint az előadáson megjelenő tartalom nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Címlapkép: Getty Images

forint bankjegy getty stock
orbanerdogan
GettyImages-1233425873
roma_colosseum
koronavírus oltás vakcina negyedik hullám
koronavírus fertőzés kórház covid-19

Alapblog A Wells Fargo csalás

Az egyik legnagyobb amerikai bank pár évvel ezelőtti botránya a tengerentúlon jól ismert sztori. Nálunk azonban sokan...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-15
Portfolio-MAGE Járműipar 2021
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
GettyImages-1215526952