Előfizetői tartalom

Elkezdték begyújtani a rakétákat a CIG Pannónia új vezetői?

Ha nem is kimagasló, de egészen vállalható eredménnyel zárta 2021 első negyedévét a CIG Pannónia. Az adózás utáni eredmény az egy évvel korábbinak a másfélszeresére, 383 millió forintra emelkedett, a díjbevételek 19%-kal nőttek, az életbiztosítási új szerzések pedig 25%-kal bővültek az év első három hónapjában. Sokat javítottak a számokon a vállalatoknál kötött csoportos életbiztosítások, ami tovább erősödhet az új menedzsmenttel.

Mondhatnánk, alacsony volt a bázis a koronavírus-járvány egy évvel ezelőtti megjelenése miatt, ám ez a biztosítók, így a CIG Pannónia esetében sem állja meg a helyét: a pandémia gazdasági hatásai elnyújtva, késleltetve jelentkeznek a biztosítási szektorban. Ha egyáltalán jelentkeznek, a CIG Pannónia esetében ugyanis a tavaly augusztusban aktivizálódó tulajdonosi kör nemcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés