Előfizetői tartalom

Biztosítási birodalom épül Magyarországon, az Aegon ügyében is megkeresték őket

Az ország legnagyobb biztosításközvetítőjévé válhat idén a Hungarikum alkuszcsoport, amelynek első számú vezetőjét, Keszthelyi Eriket kérdeztük. Mészáros Lőrinc biztosításpiaci üzlettársával többek között az érdekeltségükbe tartozó CIG Pannóniáról, az Aegon Magyarország sorsáról, az állami megrendelésekről, a bankholdingos elképzelésekről és egy új online közvetítőcég felállításáról is beszélgettünk.

Sokan azt gondolják, Ön mozgatja a szálakat az Aegon Magyarország hazai kézbe adásában. Tényleg így van? Esetleg Ön csak aspirál erre a feladatra? Amikor tavaly először szóba került az Aegon eladása, több nemzetközi tanácsadócég is megkeresett azzal a kérdéssel, hogy esetlegesen érdekelne-e minket az Aegon Biztosító megvásárlása. Azt mondták, két hónap van az átvilágításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés