Előfizetői tartalom

Ez lenne a következő Big Short? Izzadhat Elon Musk

Portfolio
Az elmúlt napokban alaposan beszakadt a bitcoin árfolyama, és továbbra is ütik a befektetők a kriptovalutákat. Kevésbé tűnik látványosnak, de mindeközben a Tesla árfolyama sem alakul éppen rózsásan az elmúlt hónapokban, és bár a cég növekedése folytatódik, több kellemetlen hír is érkezett mostanában. Emellett pedig kiderült, hogy a 2008-as válságot megjósló tőzsdeguru, Michael Burry is nagy tétekben a cég ellen fogadott. Arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy mennyire borúsak az elektromosautó-gyártó kilátásai.

A Tesla a következő Big Short? Nem régen derült ki egy sztenderd 13F nevű dokumentumból, amit az intézményi befektetők negyedévente küldenek el a szabályozó felé, hogy a 2008-as pénzügyi válságot megjósló Michael Burry által irányított Scion Asset Management masszív short pozíciót épített ki a Teslában. A Scion Asset Management mintegy 800 ezer Tesla-részvényre szóló...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái