Előfizetői tartalom

Mélyrepülésre készültünk, de ez a válság egészen újat hozott (Interjú)

Ma már tisztán online meg lehet szervezni egy-egy nagy nemzetközi M&A-tranzakciót az elejétől a végéig, a home office egyeduralmát azonban, úgy néz ki, a hibrid munkavégzés válthatja fel – mondja Bíró Balázs. A Deloitte Magyarország leendő vezérigazgatója a pénzügyi tanácsadás területéről érkezik, így a tanácsadócég stratégiai céljai és növekedési tervei mellett az aktuális hazai pénzintézeti felvásárlásokról, összeolvadásokról is megkérdeztük.

Június 1-jétől új vezetője lesz a magyar Deloitte-nak az Ön személyében. Elődje, Fülöp András is pénzügyi, majd üzletviteli tanácsadással foglalkozott, törvényszerű volt-e, hogy az új vezető is erről a területről jön? Amikor én 18 évvel ezelőtt elkezdtem dolgozni a Deloitte-nál, Simor András vezette a magyar irodát, aki szintén a pénzügyi tanácsadásról került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés