Előfizetői tartalom

Enyhül a járvány, nyit a gazdaság. Jöhet az olajláz?

A technikai elemzés szemszögéből nagyon izgalmas időszak előtt van az olaj árfolyama. A piacon a kurzus nagyon közel van két éves csúcsához, és egyre több jel utal arra, hogy mozgolódnak a vevők, egyre szélesebbre nyitva pénztárcájukat. Az emelkedés mögött fundamentális tényezők is állnak, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a piacok egyre inkább a járvány végét árazzák. Ahogy a lezárások megszűnnek, a gazdaság is felélénkül, főként a közlekedés területén. Emiatt a vevői oldal tűnik sokkal erősebbnek már most is, de az igazi vásárlói cunamit a legközelebbi ellenállás áttörése hozhatja el.

Jockey Ewing zöld Mercedesével begurult a South Fork ranch-ra. Kissé fáradtan szállt ki az autóból, nehéz napja volt, mert több olajkúton is leállt a termelés, ráadásul Cliff Barnes is megint feljelentette őt kartellezés gyanújával. Belépett az ajtón és jobbra nézve nyugtázta, hogy a háztartási alkalmazottak már az utolsó simításokat végzik a vacsora tálalásán. Balra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái