Előfizetői tartalom

Az újranyitás ezzel a kocsival lesz igazán teljes – Menetpróbán a Mercedes C 200 cabrio

Lassan megérkezik a valódi nyár. Ha már tavaszunk nem volt, akkor a jó időjárás minden óráját érdemes mostantól kihasználni. Főleg, hogy újranyitott és újra indult az ország. Ebben a helyzetben jöhet kapóra akár csak néhány napra a Mercedes C-200 kabrió változata. A 4 napon és 600 kilométeren át tartó élményautózás alatt ismét bebizonyosodott, az autó pár napos kibérlése könnyen függőséget okozhat és egyúttal a modell egy új célcsoportját is azonosítottuk.

Elvonási tünetek Többször is elvonási tüntetek jelentkeztek nálam az elmúlt négy évben. Sokszor lehúzott ablaknál voltam csak hajlandó autózni, egyre többször napfénytetőnél és sportosan. Most már tudom is, hogy miért. Szinte napra pontosan négy évet kellett ugyanis várnom, hogy hacsak pár napra is, de megszűnjenek a tüneteim. 2017 nyara után ugyanis ismét hozzám került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés