dollár
Üzlet

Multimilliárdosként ébredt fel az a férfi, aki 20 dollárt tett egy kriptovalutába

Portfolio
Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen befektetéssel egyik pillanatról a másikra egy életre meggazdagodik? Egy amerikai férfinak ez a Rocket Bunny nevű kriptovalutával sikerült. De csak papíron.

Több tojást kell tenni a fészekbe, áll az ismert befektetői mondásban, aminek a portfólió diverzifikálásán túl az is az értelme, hogy ha több, ultrakockázatos, de nagy hozampotenciállal kecsegtető befektetésünk van, akkor elég, ha ezek közül akár csak egynek is elszáll az árfolyama, az máris az egész portfóliót megmozgatja.

Pont ezt a logikát követte egy amerikai férfi, Chris Williamson, aki 20 dollárt tett a Rocket Bunny nevű kriptovalutába.

Egyik reggel felébredt, és amikor a telefonjára nézett, hogy ellenőrizze a befektetését, látta, hogy multimilliárdos lett. Dollárban.

Williamson állítólag ezt a számot látta a mobilján. Igen, közel 1106 milliárd dollárról van szó:

rocket

"Újra ránéztem a telefonomra, és szó szerint kiestem az ágyamból, odarohantam az íróasztalomhoz, és bejelentkeztem a Coinbase alkalmazásba, beszéltem a barátaimmal, és azt kértem tőlük, hogy segítsenek kitalálni, hogyan adjam el a kriptóimat", mondta Williamson, aki megpróbálta átvinni a kriptovalutát egy másik pénztárcába, de ott már nem ugyanazt az összeget látta.

Ezután kapcsolatba lépett a Coinbase-zel, amely egy rövid választ küldött, amelyben leírták, hogy vizsgálják a problémát. A Rocket Bunny-t is elérte, de onnan nem kapott választ.

"Tudod, amikor ránézel a telefonodra, tudod, hogy kizárt, hogy valaha is megkapod ezt az összeget" - mondta Williamson, akinek, úgy tűnik, sikerült megőriznie a humorérzékét.

Williamson még Elon Musknak is tweetelt, abban a reményben, hogy a milliárdos vállalkozó segít megválaszolni a trillió dolláros kérdését.

Az amerikai férfi azt mondta, ha valóban ennyi pénze lenne, segítene az embereken, különösen a családtagjain.

Egyelőre azonban a számlája be van fagyasztva, így nem tud pénzt felvenni, vásárolni vagy kereskedni, amíg várja a választ a cégtől.

(Fox Business)

Címlapkép: © 2020 SOPA Images, Getty Images

budapest duna parlament getty stock mobil
jeff bezos amazon media kit forrás amazon
vakcina_oltas_koronavirus
astrazeneca_oxford_covid_vakcina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Mire kell figyelned? Melyek az első lépések?
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
GettyImages-1211246460 (7)