Előfizetői tartalom

Nem vesztegeti az időt a kormány, már ajánlatot is tett a budapesti reptérre (korr.)

Indikatív ajánlatot tett a magyar kormány a budapesti reptér megvásárlására – tudta meg a Bloomberg. A hírügynökség értesülései szerint ezen a héten kapták meg a Budapest Airport tulajdonosai az ajánlatot, amiről azt írják, hogy a piaci ár alatti, bár pontos számot a Bloomberg nem közölt. Az elejtett információmorzsák alapján kiszámoltuk, hogy vajon mennyit lenne hajlandó az állam a budapesti reptérért fizetni.

Újabb lépést tett a magyar állam a budapesti repülőtér megszerzése felé, a Bloomberg értesülései szerint a héten indikatív ajánlatot tett a kormány a légikikötőre. A repülőtér legnagyobb tulajdonosa, a német AviAlliance egyelőre nem kommentálta a híreket a Bloombergnek. Mennyi lehet az ár? Az ügyhöz közel álló források szerint az árazás a piaci ár alatt van, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés