Előfizetői tartalom

Ilyen se volt még: a kínai Xiaomi lenyomta az iPhone-t

Portfolio
Beérett a Xiaominál a nemzetközi terjeszkedés stratégiája, a második negyedévben a kínai mobilgyártó lenyomta az Apple-t, már több telefont adott el, mint amerikai riválisa, amire még soha nem volt példa. A Xiaomi a második legnagyobb okostelefon-gyártó volt a világon az értékesített készülékek volumenét tekintve az április-júniusi időszakban.

A nemzetközi terjeszkedésnek köszönhetően nagyot ugrottak a kínai Xiaomi okostelefon-értékesítései 2021. második negyedévében, 83 százalékkal több készüléket adott el, mint az előző év azonos időszakában. Nem csak saját magához képest teljesített jól a mobilgyártó, de a versenytársaihoz képest is kimagasló növekedést mutatott és sikerült piacot szereznie, a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés