Előfizetői tartalom

Jóváhagyta Brüsszel az Aegon eladását a VIG-nek - mégse kerül magyar kézbe a biztosító?

Portfolio
Megkapta a versenyjogi engedélyt az osztrák Vienna Insurance Group (VIG) az Európai Bizottságtól a holland Aegon közép- és kelet-európai érdekeltségeinek megvásárlásához, és a magyar Pénzügyminisztériummal is „konstruktív tárgyalásokat” folytat erről annak ellenére, hogy április óta a Belügymininsztérium blokkolja a tranzakciót – számolt be a Reuters.

A hírügynökség idézi az osztrák VIG pénteki közleményét, amely szerint versenyjogi engedélyt kaptak az Európai Bizottságtól az Aegon romániai, törökországi, magyarországi és lengyelországi tevékenységének megvásárlására. A tranzakció végrehajtását azonban továbbra is akadályozza a Belügyminisztérium április eleji döntése, amellyel megtiltotta, hogy az Aegon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés