Előfizetői tartalom

Tényleg pillanatok alatt visszajön Messi fizetése a mezeladásokból? Ideje leszámolni a foci legnagyobb legendájával!

Amikor újabb és újabb rekordigazolásokat látunk a világfutballban, akkor mindig megjelenik az érv, hogy azért éri meg leigazolni egy sztárjátékost, mert „a mezeladásokból pillanatok alatt visszajön” a gigantikus fizetése. Sokan már Lionel Messi Párizsba igazolása kapcsán is arról beszéltek, hogy a PSG-nek igazából semmibe nem került az argentin sztár aláírása, a 35 millió eurós fizetése ugyanis hamar megtérül. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, önmagában a mezeladás valószínűleg nem fogja behozni a klub kiadását.

Sorok kígyóznak a Messi-mezekért Párizsban Percek alatt elkapkodták az első szállítmányt Párizsban a 30-as Messi-mezekből azt követően, hogy az argentin szupersztár Barcelonából a francia fővárosba tette át a székhelyét. Sokan már az ilyenkor szokásos panelt vették elő, hogy önmagukban a mezeladások behozzák majd a játékos fizetését a PSG-nek. A szerződés részletei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés