Előfizetői tartalom

Már csak a Masterplasté lesz az aranytojást tojó tyúk, de mi jön most?

Fontos lépést jelentett be szerdán a Masterplast, aminek köszönhetően a legnagyobb eredménytermelési potenciállal rendelkező német leányvállalatának immár egyedüli tulajdonosa lesz és fontos nyugat-európai piacokhoz is hozzáférhet a jövőben. Az ügylet kapcsán Tibor Dávidot, a Masterplast elnökét kérdeztük a tranzakció várható hatásairól, az iparági helyzetről és kilátásokról, az energiaválságról és a beszállítói problémákról, és arról, hogy mi lesz az építőipari anyagok árával Magyarországon.

A Masterplast legújabb bejelentése szerint a vártnál korábban lezárulhat az ascherslebeni gyár felvásárlása és 100 százalékban a Masterplast tulajdonába kerülhet az egység, ami az egészségipari sztorit elindította a cégnél. Mit hozhat ez a tranzakció a cégnek? A végső céldátum 2023. második negyedéve volt eredetileg a kivásárlásra, de sikerült megállapodni Hartmut...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés